Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Χάσαμε 50.000 Βρετανούς τουρίστες από την πτώχευση της Goldtrail

Περίπου 4.000 χιλιάδες είναι οι μετέωροι τουρίστες στην Ελλάδα από την πτώχευση της βρετανικής εταιρείας Goldtrail, ενώ -σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου- οι απώλειες σε Βρετανούς επισκέπτες για την Ελλάδα ανέρχονται σε 50.000. Το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο συνεργαζόταν με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, κυρίως σε Κέρκυρα και Κρήτη, στέλνοντας κατά προσέγγιση 110.000 τουρίστες το χρόνο στην Ελλάδα...
Σε δήλωση του στην εφημερίδα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, εκδηλώνει την ανησυχία του ότι λόγω του λουκέτου στη μεγάλη αυτή βρετανική εταιρεία «χάσαμε περίπου 50.000 Βρετανούς τουρίστες για φέτος».

Αναφορικά με πιθανές ζημίες στα ξενοδοχεία από τους τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, ο κ. Ευαγγέλου τονίζει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τις μέρες διαμονής τους στα ξενοδοχεία καθώς θα αποζημιωθούν οι ξενοδόχοι και μετά οι τουρίστες θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας τους.

Πάντως, οι κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ έχουν λάβει εντολή από το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους ταξιδιώτες της Goldtrail.

πηγή-hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου