Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

20 πολιτικές σφαίρες για τον Σ. Γκιόλια

Συντάκτης: Μάνος Λαμπράκης από το mediasoup.gr  

Σήμερα χτυπήθηκε μια δημοσιογραφική φωνή Αντίστασης.

Σήμερα φιμώθηκε μια ελεύθερη ελληνική σύγχρονη φωνή που τόλμησε να υψωθεί για να καταγράψει την νεοελληνική παρακμή της πολιτικής και δημοσιογραφικής κουλτούρας.

Σήμερα δια της τεχνικής μεθόδου του πυροβολισμού στην ελεύθερη δημοσιογραφική καταγραφή των ελληνικών δημοσίων υποθέσεων επιβλήθηκε η υπακοή...


Σήμερα αναβίωσε για μια άλλη ελληνική φορά, η θεωρία ότι το τηλεοπτικό κοινό πρέπει να γίνει παθητικό στον ήχο και το θέαμα των κάλυκων 20 πολιτικών σφαιρών. Τόσα δεν είναι και παραπάνω, τα χρόνια της ελληνικής πολιτικής σήψης;

Σήμερα η δημοσιογραφία που μάχεται ενάντια στη μόνιμη ανισότητα κοινωνικών συνθηκών, την επερχόμενη εκτεταμένη ελληνική φτώχεια και τον συγκεντρωμένο πλούτο στα ελληνικά χέρια πολιτικών και επιχειρηματιών, νομιμοποιήθηκε να υπάρχει πλάι σε μια νεκρή δημοκρατία.

Σήμερα το κράτος ιδιωτικής εξουσίας δολοφόνησε την ένταση και την σκληρότητα που επιβάλλει η συνεχής μάχη για το υγιές μυαλό των ανθρώπων, μοναδικό εγγυητή του δημόσιου συμφέροντος.

Σήμερα μια ελληνική οικογένεια, καλείται να λυγίσει στο όνομα του πιο φαύλου και σκληρού καθεστώτος της Ελληνικής Ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου