Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

14ο Rockwave Festival

Ανοίγει την Τετάρτη 7 Ιουλίου τις πύλες του το 14ο Rockwave Festival στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Η αυλαία ανοίγει με την επιστροφή των Faithless, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.  Ακολουθεί το συγκρότημα The Black Eyed Peas που αρκετά χρόνια τώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μουσικών προτιμήσεων του πλανήτη, αλλά και ο Aviv Geffen, το έτερον ήμισυ των Blackfield, όπως επίσης και ο δικός μας Κωνσταντίνος Βήτα με τα ηλεκτρονικά του ακούσματα και το ανήσυχο πνεύμα....
Το Σάββατο 10 Ιουλίου, πρώτος στη σειρά για τη δεύτερη ημέρα του Rockwave αναμένεται ο John Garcia με τη χαρισματική του φωνή. Αναμένεται επίσης η επιστροφή του Fatboy Slim. Ακολουθούν το νέο διμελές συγκρότημα The Ting Tings που αν κι έχει ένα μόλις άλμπουμ, έχει κάνει σημαντική επιτυχία ανακατεύοντας μουσικά στυλ και ήχους. Οι The White Lies συμμετέχουν κι αυτοί στη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, όπως επίσης και ο Dj Shadow.

Το πολυεθνικό συγκρότημα με το όνομα Peyoti for President ανοίγει την τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ. Με βάση τους το Λονδίνο, συνδυάζουν παράδοση και μοντέρνους ήχους δημιουργώντας ένα μείγμα από φανκ, χιπ χοπ μέχρι βαλκανικά ακούσματα και λάτιν μουσική.

Οι SKA-P (ες κα πε), το γνωστό συγκρότημα της σκα πανκ μουσικής έρχεται και αυτό στο φετινό Rockwave festival για να τραγουδήσει τους πολιτικοποιημένους στίχους του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κατάργηση της θανατικής ποινής και την κοινωνική αδικία σε εύθυμους ρυθμούς.

Και τι να πει κανείς για τους Gogol Bordello που επανέρχονται στην Ελλάδα για ακόμα μία συναυλία, μετά τις εμφανίσεις τους σε Καναδά και Αμερική. Την τελευταία ημέρα του Rockwave, με την αστείρευτη τρέλα τους πάνω στη σκηνή, έρχονται να παρασύρουν με τη μουσική τους δεξιοτεχνία και εμπειρία, ακόμα και το πιο δύσκολο κοινό σε ένα ξέφρενο τσιγγάνικο πανηγύρι επί σκηνής.

Η αυλαία πέφτει με τους Massive Attack.

Πληροφορίες: Terra Vibe Park, Μαλακάσα, www.rockwavefestival.gr . Προπώληση εισιτηρίων από Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, 210 3608366 begin_of_the_skype_highlighting              210 3608366      end_of_the_skype_highlighting, Μητροπόλεως 102, 2310 264880 begin_of_the_skype_highlighting              2310 264880      end_of_the_skype_highlighting, Θεσσαλονίκη, www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr.

πηγή-skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου