Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αποκάλυψη: Σύντομα θα δούμε και mini BMW

Στα σχεδιαστήρια της BMW κάποιοι κάνουν υπερωρίες δουλεύοντας πάνω στη δημιουργία του μικρότερου μοντέλου που θα τοποθετείται κάτω από την σειρά 1. Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρία σκοπεύει να...
εισάγει μία νέα σειρά μοντέλων (την i-series) με βάση την ηλεκτροκίνηση και η αρχή θα γίνει από το i10 (Θα υπάρξει θέμα με το όνομα και την Hyundai!). Ωστόσο, δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που θα αναφερθούμε στο Megacity της ΒΜW μέχρι να το δούμε στους δρόμους.

Η έλευση του προσδιορίζεται το 2013 και οι διαστάσεις του αναμένεται να κυμαίνονται μεταξύ του μικρότερου Ford Fiesta και του μεγαλύτερου VW Golf.
Αρχικά υπήρχε η σκέψη ενός αυτοκινήτου πόλης με πιο συμβατικό χαρακτήρα αλλά υπάρχει η πιθανότητα αισθητικά το αμάξωμα να είναι εξαιρετικά δυναμικό και κόμπακτ ώστε η μικρότερη BMW να ανταγωνιστεί από την επερχόμενη Mercedes A-Class μέχρι και το πιο «κοντινό» Audi A1.

Για αυτό ο εμπνευστής των ηλεκτρονικών φωτογραφιών έχει συνθέσει στοιχεία από την σειρά 1 και την Χ6. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα υπάρξουν και ηλεκτρικές εκδόσεις που θα βασίζονται στο Concept ActiveE που είδαμε για πρώτη φορά στο Detroit.

πηγή-protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου