Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

«Πού είναι ο κ. Καραμανλής; Τον κρύβετε;»

Ο κ. Παπανδρέου, αναφερθείς στις τεράστιες ευθύνες της «γαλάζιας» διακυβέρνησης, είπε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πού είναι ο κ. Καραμανλής; Τον κρύβετε;». Ωστόσο ο Πρωθυπουργός μίλησε και για...
διαχρονικές ευθύνες: «Ναι, φταίξαμε όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όλοι όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την ανάγκη «να αφήσουμε πίσω την κακή πλευρά της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης που ζήσαμε στη χειρότερη μορφή της τα τελευταία χρόνια» , κάνοντας μάλιστα λόγο για «αλισβερίσι συνενοχής». «Πληρώνουμε το τίμημα και το πλη ρώνουμε ακριβά και πονάει» συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου και κάλεσε τη ΝΔ να «τολμήσει την υπέρβαση» υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο.

Εξαπολύοντας οξύτατη επίθεση κατά της ΝΔ, τόνισε ότι «αυτό που συνέβη τα προηγούμενα χρόνια ήταν έγκλημα», τονίζοντας ότι «ζήσαμε το πιο σπάταλο και διεφθαρμένο πρόσωπο της εξουσίας, τον διασυρμό της χώρας μας, όχι μόνο από τα δάνεια, όχι μόνο από τα χρέη, αλλά από τα συνεχή ψέματα, τα ψεύτικα στοιχεία» ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι «δυστυχώς, παρά τις συγγνώμες σας, αισθανθήκατε πλήρως αλληλέγγυος σε όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια».

πηγή-tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου