Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Α.Παπαμιμίκος: Όλοι μαζί, για μια νέα ΟΝΝΕΔ, για μια ενωμένη ΟΝΝΕΔ

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επισκέφτηκε και είχε συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο του κόμματος κ Αντώνη Σαμαρά. Μετά τη συνάντηση, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις...

Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Σήμερα, είναι μια νέα ημέρα για την ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία. Με το άνοιγμα των διαδικασιών μας σε όλους τους νέους, βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα και το κερδίσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τις δεκάδες χιλιάδες των νέων που συμμετείχαν στις εκλογικές μας διαδικασίες, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι οι νέοι επιστρέφουν στην πολιτική. Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Ιωάννου, τον Βασίλη Αξιώτη, τον Κώστα Χατζή, με τον οποίο δώσαμε την τελική μάχη.

Σήμερα, είμαστε όλοι μαζί, για μια νέα ΟΝΝΕΔ, για μια ενωμένη ΟΝΝΕΔ, ανοικτή σε όλους τους νέους. Στο πλευρό του προέδρου μας, του Αντώνη Σαμαρά και στις μεγάλες μάχες που έρχονται. Ξεκινάμε δίνοντας τον πρώτο μεγάλο αγώνα στις επερχόμενες φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, όπου η ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ., για ακόμη μια χρονιά, θα είναι πρώτη και στα Πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι είπατε με τον κ Σαμαρά πάνω;

Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Ο πρόεδρος με συνεχάρη για την εκλογή. Τον ευχαριστήσαμε πάρα πολύ, γιατί ήταν αυτός που μας προέτρεψε να ανοίξουν οι διαδικασίες. Άλλωστε, ήμασταν μαζί με τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και πριν τις εκλογές του κόμματος, θα είμαστε και τώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν δεν ήταν ανοιχτή η διαδικασία θα είχατε εκλεγεί ή όχι;

Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ:Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Σας ευχαριστώ πολύ.Να είστε καλά.

πηγή-apogevmatini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου