Σάββατο 20 Μαρτίου 2010
Προτεινόμενο κρασί
Χρώμα ζωηρό ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες. Μύτη με καλή ένταση, με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων, νότες γλυκών μπαχαρικών και μια νύξη βανίλιας. Η έμφαση βρίσκεται στον ποικιλιακό χαρακτήρα του Αγιωργίτικου και το κομψό βαρέλι, αν και ο κέδρος του Cabernet Sauvignon είναι παρών. Στο στόμα σαρκώδες, γεμάτο φρεσκάδα και τραγανή οξύτητα. Βελούδινες, στρογγυλές ταννίνες και επίγευση καλής διάρκειας. Μπορεί να παλαιώσει για 2 εως 4 χρόνια από τον τρύγο, ενώ μπορεί να συνοδεύσει κόκκινα ζουμερά κρέατα με πικάντικες σάλτσες και πιάτα πικάντικων αλλαντικών. Σερβίρεται στους 15 - 17°C.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου