Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ντούσκο: Στη Νέα Φιλάδελφεια θα ήμουν πρώτος…


Καλεσμένος του Δημάρχου Πολυδενδρίου, Θανάση Σαρκίρη, ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του Μπουρουτζίκας και Γεωργαμλής.
Ο κύριος Σαρκίρης είναι γνωστός για τα ΑΕΚτζίδικα αισθήματά του και διατηρεί φιλία επί σειρά ετών με τον Σερβοέλληνα προπονητή. Και έτσι σε αυτό το τραπέζι, όπου γιόρτασε με αρκετούς φίλους την ονομαστική εορτή (πέρασε πριν από λίγες μέρες), δεν μπορούσε να μην καλούσε και τον Ντούσκο.
Επίσης στο τραπέζι ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έκατσε δίπλα δίπλα με τον Σερβοέλληνα. Και έλεγαν διάφορα. Και κάποια στιγμή, η κουβέντα πήγε στο θέμα των γηπέδων, με τον Ντούσκο να ρωτάει τον Κακλαμάνη, πόσο πραγματικά μπορεί ένας Δήμος να βοηθήσει μια ομάδα για το νέο της γήπεδο και αν πραγματικά όντως επηρεάζει καταστάσεις.
Η ερώτηση έγινε φυσικά με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με τις ενστάσεις του Δήμου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Κακλαμάνης του απάντηση ότι πράγματι είναι περιπτώσεις που μπορεί ένας Δήμος να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε ένα έργο και εν τέλει να το μπλοκάρει κιόλας (!), φέρνοντας του παραδείγματα από την ιστορία του Βοτανικού και του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
«Αν είχα τη Νέα Φιλαδέλφεια θα ήμουν τώρα πρώτος στη βαθμολογία», ήταν το σχόλιο (με παράπονο...) εκείνη τη στιγμή του Μπάγεβιτς, με τον Δήμαρχο του Πολυδενδρίου, τον Θανάση Σαρκίρη, να συμφωνεί και να παρεμβαίνει στην κουβέντα, λέγοντας: «Εγώ πάντως μπορώ να βοηθήσω για να γίνει γήπεδο στην περιοχή μας αν το θελήσουν ποτέ από την ΑΕΚ»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου