Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Λίγες μόνο ώρες έμειναν πριν από την πρώτη σέντρα της εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής τελειώνει. Το μεσημέρι, στις 13:30 τοπική ώρα (14:30 ώρα Ελλάδας), οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ακούσουν στο χωρητικότητας 48.000 θέσεων στάδιο Νέλσον Μαντέλα Μπέι το εναρκτήριο σφύριγμα του Νεοζηλανδού Μάικλ Χέστερ. Απέναντί τους θα βρίσκεται η ομάδα της Νότιας Κορέας, η οποία στις συνολικά δύο αναμετρήσεις της με την Ελλάδα μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία...
Ενώπιον των περίπου 4.000 φιλάθλων τους, οι παίκτες του Ρεχάγκελ θα προσπαθήσουν να ξορκίσουν τον εφιάλτη που στοιχειώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1994 και το Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών, επιτυγχάνοντας την πρώτη νίκη.

Ωστόσο, η αποστολή τους δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς η ασιατική ομάδα έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη πρόοδο την τελευταία δεκαετία, φτάνοντας ως την ημιτελική φάση του Μουντιάλ το 2004 όπου και κατετάγη 4η , ενώ είναι το ασιατικό συγκρότημα με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων.

πηγή-apogevmatini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου